Info

Välkommen till KollaDinSkola.se, din ultimata resurs för att göra det bästa möjliga skolvalet för ditt barn. Vi vet att valet av skola är en av de mest avgörande besluten en förälder eller vårdnadshavare gör. Vår målsättning är att göra denna process så enkel, informativ och transparent som möjligt.

Vad vi gör

På KollaDinSkola.se samlar vi all den information du behöver för att kunna jämföra olika skolors kvaliteter, resurser och möjligheter. Vi täcker allt från akademiska prestationer och lärarkompetens till extraresurser och skolmiljö.

Omfattande databas

Genom vår omfattande databas kan du söka och filtrera skolor baserat på flera kriterier, inklusive geografiskt läge, utbildningstyp och särskilda program. Allt för att du ska kunna göra ett så informerat val som möjligt.

Expertanalyser

Vi erbjuder även expertanalyser och djupgående artiklar om vad du bör tänka på inför valet av skola. Dessa artiklar tar upp allt från hur du utvärderar en skolas akademiska nivå till praktiska överväganden som skolskjuts och aktiviteter efter skolan.

Användarrecensioner

För en mer personlig insikt erbjuder vi också användarrecensioner från föräldrar och elever. Detta ger dig en unik möjlighet att förstå hur en skola uppfattas av dem som redan är en del av dess gemenskap.

kolla-din-skola

Vår mission

Vi tror på utbildningens kraft att förändra liv. Vår mission är att se till att varje förälder har den information och de verktyg som krävs för att hitta den rätta utbildningsvägen för sitt barn.

Kontakta oss

Om du har frågor, feedback eller förslag på hur vi kan förbättra vår tjänst, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig göra det bästa möjliga skolvalet för ditt barn.

Tack för att du besöker KollaDinSkola.se. Tillsammans gör vi valet av skola enklare, bättre och mer informerat.